Baby shower

Vess egy pillantást a Gréta Gardrób új baby shower kollekciójának legfrissebb termékeire. Egy baba születése az élet egyik legfontosabb napja, a Ti nagy napotok. Hatalmas az öröm az egész családban, a barátok között és természetesen Nálatok.  A születendő baba nemének felfedése egy szórakoztató, egyedi módja annak, hogy a barátok és a család megtudja a baba nemét. Készülj Velünk valósítsd meg Velünk a babaváró partitokat, mert Mi értetek vagyunk. Ebben a kategóriában kedvedre válogathatsz kisfiús, kislányos lufik, girland, asztalterítő, terítékek, konfettik, szalagok, kitűzők közül. Rózsaszín vagy kék színek a legmeghatározottabb színek, de természetesen más színek közül is kedvedre válogathatsz.  A Gréta Gardrób party kellék webáruházban megtalálod a legmenőbb babaváró kellékeket. Babaváró gumi lufik,  fólia lufik, tortadíszek, asztaldekoráció, konfettik, szalagok, gyertyák, girlandok széles választéka vár RÁD a Gréta Gardrób party kellék webáruházban.

Megnyitottuk a másik webáruházunkat, a https://bulizzvelunk.hu/ (a link kattintható) ott több party termékekeket, kiegészítőket, lufikat, héliumokat, születésnapi-névnapi, esküvői, baby shower termékeket találatok.

A Gréta Gardrób party kellék webáruházban kizárólag minőségi termékeket találsz.

Mert velünk minden buli felejthetetlenül végződik.

Felfújatlanul szállítjuk a lufikat!

A léggömb felfújásához kérjük, hogy használjon lufi-fújó pumpát, mert a léggömbök szájjal történő fújása balesetveszélyes!

Stílusos. Hatalmas kínálat. Ellenőrzött minőség! Kiváló ár!