Rólunk

Szerettetel köszöntünk a webáruházunkban!

Nálunk minden hölgy megtalálja a hozzá illő ruhadarabokat (S-6XL), legtöbb ruha magyar varroda limitált, prémium minőségű terméke. A képek alatt pontos mérettáblázatot találhatsz, ami teljes körméretű, így biztosan jó lesz a méretválasztásod. Minden termékünk készleten van, így garantálni tudom ha 12:00-ig megrendeled, akkor 1-2 munkanapon belül már Nálad lesz az adott termék, amit megrendeltél. 
Fontos információ: Minden sikeres rendelés leadásról, illetve a rendelés állapotáról küld a webáruházunk e-mailt!!! Kérünk, hogy az email címedet helyesen add meg mert anélkül nem tudja webáruházunk kiküldeni az emailt és a számládat! 
Szállítási költség 1590 Ft (bankkártyás fizetéssel vagy előre utalással), utánvéttel (2080 Ft), GLS futárszolgálattal!
50.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!!

Tájékoztatunk, hogy minden egyes ruhát átnézünk kiküldés előtt, amiről videó felvétel készül. Ennek ellenére természetesen előfordulhat, hogy valamilyen hiba elkerüli a figyelmünket. Ha úgy látod, hogy hibás terméket kaptál, minél hamarabb keress bennünket valamelyik elérhetőségünk egyikén. 

Minden esetben képet kérünk a hibáról! Amikor megérkezik a fénykép, akkor visszanézük a csomagolásról történt felvételt és rövid időn belül válaszolunk.  Ha valóban hibás terméket küldtük volna, biztosíthatunk, hogy számodra a legkedvezőbb megoldást kínáljuk Neked.

Kérünk mindenkit arra hogy a MÉRETTÁBLÁZATOT a méretválasztásakor vegye figyelembe! Mérettáblázatunk minden egyes terméknél más, mivel minden terméket bemérünk cm pontosságra! Ha megadott cm-es adatokat nézed akkor az adott terméknek jónak kell lennie! A táblázatban megadott centis adatokon felül mindig megjelöljük hogy mennyi cm-et enged még a ruha! Legyen nagyon szép napotok!
Kérlek vedd figyelembe, hogy ezek nem kicsi, kinából származó ruhák, hanem magyar termékek, így nem kell 3 mérettel nagyobb méretet választanod!! Mérettáblázatunk cm-re pontos kérlek ezt vedd figyelembe.
Puszi: Gréta  Gardrób
 
Bármi kérdésed van fordulj bizalommal Hozzánk!