Rólunk

Szerettetel köszöntünk a webáruházunkban!

Nálunk minden hölgy megtalálja a hozzá illő ruhadarabokat (S-6XL), legtöbb ruha magyar varroda limitált, prémium minőségű terméke. A képek alatt pontos mérettáblázatot találhatsz, ami teljes körméretű, így biztosan jó lesz a méretválasztásod. Minden termékünk készleten van, így garantálni tudom ha 12:00-ig megrendeled, akkor 1-2 munkanapon belül már Nálad lesz az adott termék, amit megrendeltél. 
Fontos információ: Minden sikeres rendelés leadásról, illetve a rendelés állapotáról küld a webáruházunk e-mailt!!! Kérünk, hogy az email címedet helyesen add meg mert anélkül nem tudja webáruházunk kiküldeni az emailt és a számládat! 
Szállítási költség 1890 Ft (bankkártyás fizetéssel vagy előre utalással), utánvéttel (2580 Ft), GLS futárszolgálattal!

Tájékoztatunk, hogy minden egyes ruhát átnézünk kiküldés előtt, amiről videó felvétel készül. Ennek ellenére természetesen előfordulhat, hogy valamilyen hiba elkerüli a figyelmünket. Ha úgy látod, hogy hibás terméket kaptál, minél hamarabb keress bennünket valamelyik elérhetőségünk egyikén. 

Minden esetben képet kérünk a hibáról! Amikor megérkezik a fénykép, akkor visszanézük a csomagolásról történt felvételt és rövid időn belül válaszolunk.  Ha valóban hibás terméket küldtük volna, biztosíthatunk, hogy számodra a legkedvezőbb megoldást kínáljuk Neked.

Kérünk mindenkit arra hogy a MÉRETTÁBLÁZATOT a méretválasztásakor vegye figyelembe! Mérettáblázatunk minden egyes terméknél más, mivel minden terméket bemérünk cm pontosságra! Ha megadott cm-es adatokat nézed akkor az adott terméknek jónak kell lennie! A táblázatban megadott centis adatokon felül mindig megjelöljük hogy mennyi cm-et enged még a ruha! Legyen nagyon szép napotok!
Kérlek vedd figyelembe, hogy ezek nem kicsi, kinából származó ruhák, hanem magyar termékek, így nem kell 3 mérettel nagyobb méretet választanod!! Mérettáblázatunk cm-re pontos kérlek ezt vedd figyelembe.
Puszi: Gréta  Gardrób
 
Bármi kérdésed van fordulj bizalommal Hozzánk!