Blog

Ezektől érzed magad ragyogó nőnek karácsonykor!
08
Dec

A férfiak soha nem fogják megérteni, hogy nekünk nőknek mindig kell egy kis frissítés, egy kevéske újdonság, egy más árnyalatú rúzs egy gretagardrob-ról beújított szexi bugyi vagy tunika, egy make up készlet, egy higlighter…. napestig lehetne sorolni mi ahhoz, hogy ragyogó nőnek érezzük magunkat. Például karácsonykor. Most összegyűjtöttünk néhány extra fontos kiegészítőt, amivel felturbőzhatod a nőiességedet.

Így válassz fehérneműt: tippek, trükkök.
08
Dec

Fehérneműt választani – olyat amelyikben egyszerre vagy brutálisan szexi és még kényelmes is – az egyik legnehezebb feladat. Olyannyira, hogy felmérések szerint a nők 70%-a nem a megfelelő méretű melltartót hordja, és rengeteg nő feszeng ebben a pillanatban is olyan tangában, bugyiban amelyik inkább kínszenvedés, mint kellemes. De mit lehet tenni és hogyan válassz te? Elmondjuk!

Tippek, hogyan legyél optikailag karcsúbb
08
Dec

Ha plus size-os lány vagy, akkor kulcsfontosságú lehet, hogy ismerd azokat az apró trükköket, amelyek optikailag karcsúsítanak, miközben kiemelik azokat a testrészeidet, amelyek előnyösek. Összegyűjtöttünk neked néhány aranyszabályt amit érdemes figyelembe venned.

5 ok amiért jobb webáruházban vásárolni, mint boltban!
08
Dec

Már megszerezni is nehéz volt a hatalmas káoszból a fölsőt, most pedig ott állsz arra a próbafülkére várva, amelyikben egy lány ráérősen vetkőzik, öltözik, miközben – a pasija, vagy a bátyja – a hatodszor szalad el egy mérettel kisebb és nagyobb felsőért. De a csaj ki nem jönne a fülkéből, „tartja”. Megunod, és bármennyire is tetszett ez az alapdarab, otthagyod. Ez nem történt volna meg, ha online vásárolsz! Összegyűjtöttük 5 tanulságos érvet, miért jobb online vásárolni ruhát.