Blog

Tippek, hogyan legyél optikailag karcsúbb

Atyi Gréta
Atyi Gréta
2020.12.08 16:28
Tippek, hogyan legyél optikailag karcsúbb

Ha plus size-os lány vagy, akkor kulcsfontosságú lehet, hogy ismerd azokat az apró trükköket, amelyek optikailag karcsúsítanak, miközben kiemelik azokat a testrészeidet, amelyek előnyösek. Összegyűjtöttünk neked néhány aranyszabályt amit érdemes figyelembe venned.

A testkép divat is változik

Van egy jó hírünk, ha plus size-os lány vagy: ezek a te éveid. Máris mondjuk, hogy miért. Lehet, hogy te észre sem vetted, de a nyolcvanas években a nagyobb popsi, és a hatalmas mellek voltak a „divatosak”, hogy aztán a kilencvenes években bekövetkezzen a trendfordulás és a laposabb, vékony lányok legyenek az ideálok. A kétezres évek a sportos atletikus, a 2010-es évek pedig a kifejezetten nagy popsijú lányok évei voltak. Most viszont éppen a curvy, a plus size az ideál, szóval inkább légy büszke, mint elkeseredett, és használd ki azt, hogy te vagy az ideál. Mondunk is néhány trükköt, amivel még vadítóbb lehetsz.

Játssz a színekkel!

Plus size-os lányként nem csak ajánlott, hanem egyenesen kötelező játszanod a színekkel! Nincs férfi amelyik ellen tud állni egy vadító vörösnek (viseld nyugodtan, biztos, hogy neked is jól áll mert szexi és magabiztos). Viselj feketét a kritikus helyeken, mert slankít, de ha például szép kerek a popsid (de nagyobb az átlagnál) kiemelheted, mert a 2020-as évtizedben a férfiak megőrülnek a nagyobb, kerek popsiért. Ha úgy érzed, hogy kicsit formálni kell rajta, alakformáló nadrággal megteheted.

Karcsúsító minták

Vesd be nyugodtan a karcsúsító mintákat. Az oldalt csíkos legalább -5-10 kiló és „magasít”, akár alul, akár felül. Az optikai karcsúsítás legfontosabb szabálya egyébként az, hogy a melleid és a csípőd szélesnek, a derekad pedig vékonyabbnak tűnjön. Bármilyen magas derekú, és csíkos nadrág tökéletes lehet neked, homokóra alakod lesz tőle.

Figyelemfelkeltő minták

Egyszerű a feladat: irányítsd a tekintet oda, amit ki akarsz emelni. Válassz olyan felsőt, ruhát vagy tunikát, ami virágmintás, állatmintás, vagy bármilyen nagy mintákkal egészen egyszerűen oda vonzza a szemet arra, amit hangsúlyozni akarsz. Ha szexin kint hagyod a vállad, olyan nana inget veszel fel amelyik felső 1-2 gomba „véletlenül” kigombolva marad az egyszerre karcsúsít és figyelem összpontosít is. 

Átlapolt felsők

Az átlapolt felsők jolly jokerek. Akkor, ha mellben erős vagy, de akkor is nagyszerű választás, ha kevésbé, hiszen az átlapolt felsők kiemelik a cicidet, odavonzzák a tekinteteket, miközben a legtöbb teljesíti a másodlagos küldetését is, azaz vékonyítják a derekadat is.

Imádjuk a plus size ruhákat, és a plus size divatot. Kattints, nézd meg a teljes kínálatunkat, és találd meg a számodra legvonzóbbakat.  https://gretagardrob.hu/Plus-size-tunika