Vásárlói kisokos

Megkérjük Önt arra, hogy a MÉRETTÁBLÁZATOT a méretválasztásakor vegye figyelembe! 

Márkaüzletünkben webshopon rendelt terméke(ke)t nem áll módunkban átvenni.

Üzletünk árai eltérhetnek az itt feltüntetett áraktól!

Mérettáblázatunk minden egyes terméknél más, mivel minden terméket bemérünk cm pontosságra! Ha megadott cm-es adatokat nézi akkor az adott terméknek méretben megfelelőnek kell lennie! A táblázatban megadott centis adatokon felül mindig megjelöljük, hogy mennyi cm-et enged még a ruha! Ha nem biztos méretválasztásakor keressen minket bizalommal és Mi szívesen segítünk. Ha legördülő menüben nem találja a megfelelő méretet az azt jelenti,hogy az adott termék elfogyott. Nagyon limitált darabszámban készülnek ruháink, így ami már nincs raktáron az már kesőbbiekben már nem lesz kapható! 

Kérjük vegye figyelembe, hogy egyes termékeknek a kép sajnos nem adja vissza az eredeti csodás színét, ha nem biztos rendelésekor kérjen tájékoztatást! 

 Kérjük vegye figyelembe, hogy ezek nem Kinából származó kicsi méretű ruhák, hanem magyar termékek, így nem kell 3 mérettel nagyobb méretet választania! Mérettáblázatunk cm-re pontos ezt vegye figyelembe.

Csere, visszaküldés esetén a teendő: 

"A fogyasztó elállási nyilatkozatának érvényessége

Az elállási jogot határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát határidőn belül elküldi. A határidő 14 nap.

Írásban történő elállás vagy felmondás esetén elegendő az elállási vagy felmondási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet által biztosított elállási idő 14 nap, a jelen ÁSZF-ben az Eladó által vállalt ezen felüli elállási idő önkéntes vállalás a jogszabályan írtakon felül.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy az elállás jogát e rendelkezéssel összhangban gyakorolta.

Az Eladó a fogyasztó elállási nyilatkozatát annak megérkezését követően köteles elektronikus adathordozón visszaigazolni. " ÁSZF-ből másolva

Kérjük, mielőtt visszaküldi a terméket ezeket vegye figyelembe: 

Női illetve férfi fehérneműt és fürdőruhát higéniai okok miatt nem veszünk vissza! 

Ha valamilyen termék nem megfelelő vagy hibás azt mihamarabb jelezze vissza Nekünk. Tájékoztatjuk, hogy minden egyes ruhát átnézünk kiküldés előtt, amiről videó felvétel készül. Ennek ellenére természetesen előfordulhat, hogy valamilyen hiba elkerüli a figyelmünket. Ha úgy látja, hogy hibás terméket kapott, minél hamarabb keressen meg bennünket valamelyik elérhetőségünk egyikén.  A termékek nem lehetnek mosva, hordva , így eredeti állapotába kérjük visszaküldeni, ahogy mi küldtük ki! (Természetesen címkésen) Visszaküldési költség Önt terheli!! Cserecsomagra nincs lehetőség!

Minden esetben képet vagy videót kérünk a hibáról! Amikor megérkezik a fénykép vagy videó , akkor visszanézzük a csomagolásról történt felvételt és rövid időn belül visszaválaszolunk.  Ha valóban hibás terméket küldtük ki, biztosítjuk, hogy Ön számára a legkedvezőbb megoldást kínáljuk. Ha viszont valamelyik termék nem megfelelő kérjük töltse ki az elállási nyilatkozatot! A probléma leírás részben kérjük írja bele azt a nevet, akié a bankszámlaszám és maga a bankszámlaszámot is, hogy vissza tudjuk utalni! Amit ezen a linken keresztül meg is tehet. A visszaküldött ruhát/ruhákat megkérjük arra, hogy szép gondosan hajtogassa össze, mivel mi sem gyűrötten küldjük ki! Megértését hálásan köszönjük.

https://gretagardrob.hu/termek-visszakuldes

A csomagra kérjük feltüntetni.: Atyi Zsolt (06301303346) 

Erre a címre kérjük visszaküldeni a csomagot: 4271 Mikepércs, Kossuth utca 29

Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni!!

Postán maradót nem áll módunkban átvenni!

Portósan visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni!

Szeretném megkérni arra,ha szeretné visszaküldeni a ruhát csak csomagként és házhozszállítással lehet visszaküldeni a megrendelt terméket/termékeket, viszont bármelyik futárszolgálattal! (GLS, DPD, posta..)

Csere esetén új rendelést kell leadni webáruházunkban, szállítási díjat újra kell fizetni a futárnak. A visszaárú beérkezésétt követően adjuk fel az új rendelésedet. Az új rendelés értékéből levonásra kerül a visszaárú értéke és ezt az összeget fizeted a futárnak.

Rendelése módosítása, illetve törlése esetén, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, minél hamarabb telefonon (Hétköznap:10:00-16:00) +36301303346 vagy e-mail-en kereszül info@gretagardrob.hu.

Magyarországon történő szállítás esetén:

Minden egyes sikeres rendelés leadásáról, illetve a rendelés állapotáról küld a webáruházunk e-mailt!!! Kérjünk, hogy az email címét helyesen adja meg, mert anélkül nem tudja webáruházunk kiküldeni az emailt és a számlát! A megrendelt terméket/termékeket a szerződött partnerünk a GLS General Logistics System szállítja házhoz.

Szállítási költség 1990 Ft (bankkártyás fizetéssel vagy előre utalással), utánvéttel (2880 Ft), GLS futárszolgálattal!

Ha fizetéskor előreutalást választaná abban az esetben 5 napot tudunk várni az utalás beérkezésére, ha ez idő alatt nem érkezik meg az összeg, akkor rendelésed autómatikusan törlődik. Több termék szállítása esetén a ruhák egy csomagba fognak kerülni, így csak egyszer kerül felszámolásra a szállítási díj. A GLS hétfőtől péntekig munkaidőben szállítja a csomagokat. A rendelése beérkezésétől számítva 1-2 munkanapon belül elkészítjük a csomagját. A GLS futárszolgálat 1-2 munkanapon belül kézbesíti Önnek a csomagját, ebbe nem számítanak bele a hétvégi, illetve ünnepnapok. A kézbesítés napjának reggelén a csomagküldő szolgálat SMS-t fog küldeni a várható kézbesítés idejéről. Az SMS-s tartalmazni fogja a futár telefonszámát, ha esetleg módosítani szeretné a kézbesítés dátumát akkor a futárt kell hívni! Ha nincs olyan szomszéd, aki esetleg átvenné az Ön csomagját, a GLS visszaviszi a csomagját a depóba (vagy a központba) és a következő munkanapo(ko)n megkísérli másodszorra vagy harmadszorra is kézbesíteni!

Ha nem venné át a csomagját, akkor újból utánvétes rendelést már nem fogunk tudni elfogadni, így jövőben csak előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel tud rendelést leadni. Az át nem vett csomagok szállítási díját a GLS futárszolgálat fizetteti meg Velünk. 

Webáruházunkban elérhető fizetési módok:

Bankkártyás fizetés Barionnal (interneten keresztül):

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. A megrendelt termékeket azonnal, bankkártyával is kifizetheti.

A tranzakció engedélyezését követően az Gréta Gardrób webáruház csak arról kap értesítést, hogy sikeres vagy sikertelen volt-e a vásárlás, a fizetést lebonyolító internetes oldal adattartalmáról semmilyen információt nem kapunk, így személyes pénzügyi adatai az Barion Payment Zrt védelmének köszönhetően teljes biztonságban lesznek! 

UTÁNVÉT (futárnál való fizetés esetén):

Utánvéttel történő fizetés esetén 890 Ft felárat számolunk fel!

Amennyiben házhozszállítást választotta, lehetőség van utólagos, készpénzes és bankkártyás fizetésre is. Ebben az esetben a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetnie a rendelés ellenértékét. Ön bankkártyával is kiegyenlítheti az utánvét összegét a futárnál található mobilterminálon keresztül. A futár a bankkártyás fizetésről bizonylatot nyomtat ki.  Megbízható és gyors fizetési mód. Az utánvét részletező lista tartalmazza a bankkártyás fizetést is, melyről átvételi elismervényt kap a címzett 

ELŐRE UTALÁS:

Előre utalás esetén a vásárlás összegét utald az OTP-nél vezetett bankszámlánkra, megjegyzésbe pedig írd be a megrendelésed azonosítóját!

A fizetéshez használt adatok:

Bankszámlaszám: OTP Bank 
11773384-03146826

Cég neve: Atyi Zsolt e.v.

Megjegyzés: megrendelésed azonosítója

Márkaüzletünk:

4031 Debrecen, Derék utca 27. 

 Hétfő: ZÁRVA

Kedd: 11:00 - 17:00

Szerda: 11:00 - 17:00

Csütörtök: 11:00 - 17:00

Péntek: 11:00 - 18:00

Szombat: 09:00 - 12:30

Vasárnap: ZÁRVA

Márkaüzletünkben webshopon rendelt terméke(ke)t nem áll módunkban átvenni.

Üzletünk árai eltérhetnek az itt feltüntetett áraktól!