Vásárlói kisokos

Kérlek téged arra hogy a MÉRETTÁBLÁZATOT a méretválasztásakor vedd figyelembe! Mérettáblázatunk minden egyes terméknél más, mivel minden terméket bemérünk cm pontosságra! Ha megadott cm-es adatokat nézed akkor az adott terméknek jónak kell lennie! A táblázatban megadott centis adatokon felül mindig megjelöljük hogy mennyi cm-et enged még a ruha! Ha nem vagy biztos méretválasztásakor keress minket bizalommal és Mi szívesen segítünk. Ha legördülő menüben nem találod a megfelelő méretet az azt jelenti,hogy az adott termék elfogyott. Nagyon limitált darabszámban készülnek ruháink, így ami már elfogyik az már kesőbbiekben nem lesz kapható! 

 Kérlek vedd figyelembe, hogy ezek nem Kinából származó kicsi méretű ruhák, hanem magyar termékek, így nem kell 3 mérettel nagyobb méretet választanod!! Mérettáblázatunk cm-re pontos kérlek ezt vedd figyelembe.

 Minden sikeres rendelés leadásról, illetve a rendelés állapotáról küld a webáruházunk e-mailt!!! Kérünk, hogy az email címedet helyesen add meg mert anélkül nem tudja webáruházunk kiküldeni az emailt és a számládat! 
Szállítási költség 1590 Ft (bankkártyás fizetéssel vagy előre utalással), utánvéttel (2080 Ft), GLS futárszolgálattal!
26.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!!
Az előre utalás esetén 5 napot tudunk várni, ha ez idő alatt nem érkezik meg az összeg akkor rendelésed autómatikusan törlődik. Több termék szállítása esetén a ruhák egy csomagba fognak kerülni, így csak egyszer kerül felszámolásra a szállítási díj.
A rendelés beérkezésétől számítva 1-2 munkanapon belül elkészítjük a csomagodat. A GLS futárszolgálat 1-2 munkanapon belül kézbesíti Önnek a csomagját ebbe nem számítanak bele a hétvégi, illetve ünnepnapok. A kézbesítés napjának reggelén a csomagküldő szolgálat SMS-t küld a várható kézbesítés idejéről. Az SMS-s tartalmazni fogja a futár telefonszámát, ha esetleg módosítani szeretnéd a kézbesítés dátumát akkor a futárt fel lehet hívni! 
Csere, visszaküldés esetén a teendő: 
Fehérneműt és fürdőruhát higéniai okok miatt nem veszünk vissza! 
Ha valamilyen termék nem megfelelő vagy hibás azt mihamarabb jelezd vissza. Tájékoztatunk, hogy minden egyes ruhát átnézünk kiküldés előtt, amiről videó felvétel készül. Ennek ellenére természetesen előfordulhat, hogy valamilyen hiba elkerüli a figyelmünket. Ha úgy látod, hogy hibás terméket kaptál, minél hamarabb keress bennünket valamelyik elérhetőségünk egyikén. 

Minden esetben képet kérünk a hibáról! Amikor megérkezik a fénykép, akkor visszanézük a csomagolásról történt felvételt és rövid időn belül válaszolunk.  Ha valóban hibás terméket küldtük volna, biztosíthatunk, hogy számodra a legkedvezőbb megoldást kínáljuk Neked. Ha viszont valamelyik termék nem megefelő kérjük töltsd ki az elállási nyilatkozatot! A probléma leírás részben kérjük írd bele azt a nevet akié a bankszámlaszám és maga a bankszámlaszámot is, hogy visszatudjuk utalni a termék/termékek árát! Amit ezen a linken keresztül meg is tehet. A visszaküldött ruhát/ruhákat megkérlek arra, hogy szép gondosan hajtogasd össze, mivel mi sem gyűrötten küldjük ki Neked! Megértésedet köszönjük. 

https://gretagardrob.hu/termek-visszakuldes

A csomagra kérjük feltüntetni.: Atyiné Magyar Irén E.V.  (06301303346) 

Erre a címre kérjük visszaküldeni a csomagot: 4271 Mikepércs, Kossuth utca 29

Utánvétes csomagot nem vesszük át!!

Portósan visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni! Szeretnélek megkérni arra, ha postával szeretnéd visszaküldeni a ruhát, akkor NE SIMA LEVÉLKÉNT TEDD MEG AZT, MIVEL ÍRÁSBELI NYOMA NINCS, ÍGY HA A RUHA ELTŰNIK FELELŐSSÉGET MI NEM VÁLLALUNK ÉRTE! Ajánlott levélként viszont fel tudod adni!

Csere esetén új rendelést kell leadni webáruházunkban, szállítási díjat újra kell fizetni a futárnak. A visszaárú beérkezésétt követően adjuk fel az új rendelésedet. Az új rendelés értékéből levonásra kerül a visszaárú értéke és ezt az összeget fizeted a futárnak.

Rendelés módosítása illetve törlése esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb telefonon (Hétköznap:10:00-16:00) +36301303346 vagy e-mail-en kereszül info@gretagardrob.hu.

Ha nem veszed át a csomagodat, akkor újból utánvétes rendelést már nem fogunk elfogadni, így jövőben csak előre utalással tudsz rendelni. Az át nem vett csomagok szállítási díját a GLS futárszolgálat fizetteti meg Velünk. 

Megértésedet köszönjük! További szép napot kívánunk! :)