Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Atyi Zsolt E.V.
Cím:
Hajdú-Bihar Vármegye, 4271 Mikepércs, Kossuth utca 29.
Személyes átvétel itt:
4271 Mikepércs, Kossuth utca 29.
Telefon:
Áruház neve:
gretagardrob.hu
Adószám:
77403092-1-29
Nyilvántartási szám:
56201008
Nyilvántartásba vétel dátuma
2021.07.30.
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Nemzeti Adó-és Vámhivatal Központi Irányítása
Bankszámlaszám:
11773384-03146826
Kapcsolattartó neve:
Atyi Zsolt E.V.
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36301303346
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
Házhozszállítás Románia
packeta_hu_homedelivery
Románia egész területén, gyorsan, kényelmesen házhoz szállítjuk a rendelését. Csomagfeladás az összeg beérkezése után történik meg. Email és SMS értesítés a kiszállítás napjának reggelén. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát illetve 3 órás időablakban meghatározza a várható kiszállítást.
Szállítási költség: 5 500 Ft
Csomagpont Románia
packeta_hu
Romániában több száz Csomagpont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A Csomagpontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magányszemélyek Csomagpontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
Szállítási költség: 4 000 Ft
Házhozszállítás Szlovákia
packeta_hu_homedelivery
Szlovákia egész területén, gyorsan, kényelmesen házhoz szállítjuk a rendelését. Csomagfeladás az összeg beérkezése után történik meg. Email és SMS értesítés a kiszállítás napjának reggelén. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát illetve 3 órás időablakban meghatározza a várható kiszállítást.
Szállítási költség: 4 500 Ft
Csomagpont Szlovákia
packeta_hu
Szlovákiában több száz Csomagpont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A Csomagpontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magányszemélyek Csomagpontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
Szállítási költség: 3 000 Ft
Házhozszállítás Ausztria
packeta_hu_homedelivery
Ausztria egész területén, gyorsan, kényelmesen házhoz szállítjuk a rendelését. Csomagfeladás az összeg beérkezése után történik meg. Email és SMS értesítés a kiszállítás napjának reggelén. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát illetve 3 órás időablakban meghatározza a várható kiszállítást.
Szállítási költség: 6 500 Ft
GLS házhozszállítás Magyarország
mygls_api
A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.
Szállítási költség: 1 990 Ft
GLS csomagpont Magyarország (csak előrefizetés esetén választható)
mygls_api_dropoffpoints
Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magányszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
Szállítási költség: 1 890 Ft
MPL futárszolgálat (csak előrefizetés esetén válaszható)
MPL futárszolgálat (csak előrefizetés esetén válaszható)
Hosszabb szállítási idővel kell számolnia, ha ezt a szállítási módot választja, mert havonta csak egyszer tudjuk átadni a csomagokat az MPL részére. Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.
Szállítási költség: 7 990 Ft
Fizetés
Utánvéttel +890 Ft
Utánvéttel történő fizetés esetén 890 Ft felárat számolunk fel!
Bankkártyás fizetés BARIONnal
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Előre utalással
Előre utalás esetén a vásárlás összegét utald az OTP-nél vezetett bankszámlánkra, megjegyzésbe pedig írd be a megrendelésed azonosítóját!

A fizetéshez használt adatok:

Bankszámlaszám: OTP Bank 11773384-03146826
Cég neve: Atyi Zsolt e.v.
Megjegyzés: megrendelésed azonosítója
Készpénzzel a helyszínen
Telephelyünkön történő átvétel esetén készpénzzel fizethet.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!