Fehérnemű

A Gréta Gardróbban csodás fehérneműink közül válogathatsz kedvedre. Mindennapi viselet nélkülözhetetlen kelléke a női alsó, tanga, melltartó. A kivehető vagy bevarott push-up-nak köszönhetően a keblek nagyobbaknak, formásabbaknak fognak tünni. Az össszes kollekciónk új, fehérneműink pedig nagyon érzékenyek és finomak a nők igényeire. Érzéki, mert a modern fehérneműk viselése során minden hölgyet a legelőnyösebb oldalról mutatja be. Fedezd fel az idomaidat kiemelő termékeket,  hogy még csábítóbb lehess, mint eddig bármikor. A fehérnemű a nők mindennapjainak szerves része, így különösen fontos, hogy minél kényelmesebb legyen. 

A plus size nők számára, mint tudjuk, a fehérneműnek a szépségén kívül a szabása, a kialakítása, az anyaga is lényeges. Dúsabb keblekre megfelelő tartású melltartót, bugyiból pedig magasított derékszabásút, de legalább has közepéig érőt érdemes választanunk.

NŐI FEHÉRNEMŰ WEBÁRUHÁZUNKBAN kizárólag minőségi LEMILLA, BARONES, DORINA, LUCIFER, J.PRESS, POPPY készítők fehérneműit találod.

Megbízható webáruház, hetente megújuló kínálat.

Stílusos. Hatalmas kínálat. Ellenőrzött minőség! Kiváló ár!

 Lepd meg magad a Gréta Gardrób fehérneműivel.

 • Kérek mindenkit, hogy a cm-es pontossággal lemért mérettáblázatot a méretválasztásnál szíveskedjen figyelembe venni!!!!!!!
  Köszönettel:GRÉTA GARDRÓB

Ha divatos és egyedi,prémium minőségű női fehérneműt keresel, webáruházunkban biztosan meg fogod találni azt, ami elnyeri a tetszésedet! Elegáns, vagy hétköznapi, csipkés, csipkerátétes - egyszerű, vagy éppen mintás: választékunkban megtalálod. Gondoltunk a teltebb, molettebb hölgyekre is, kedvükre válogathatnak a minőségi, plus size, nagyméretű fehérneműink között.

Itt megtalálhatjátok a valóban fiatalos, nagyobb méretű-plus size fehérneműket óriási választékban.

Itt megtalálhatjátok a valóban fiatalos, női méretű-női fehérneműket óriási választékban.

  Gréta Gardrób WEBÁRUHÁZ abban tud segíteni Neked, hogy felfedezd a benned rejlő igazi vadító NŐT, mert minden hölgy megérdelmi azt, hogy igazi vadító nőnek érezhesse önmagát, ehhez pedig szükséged lesz pár olyan ruhadarabra, amiben dögösnek érezheted magadat. Épísd be a kontrasztot a ruhatáradba! Ezek a PLUS SIZE FEHÉRNEMŰ megállják a helyüket a munkahelyeden vagy alkalmakkor is. Megmutatjuk a duci hölgyeknek, hogy van élet az S-es méretek után is!!! LÉGY ELLENÁLLHATATLAN PLUS SIZE-ként!!! Lemilla, Lynvy prémium kategóriás termékeink vannak!

   GRÉTA GARDRÓB NŐI FEHÉRNEMŰ WEBÁRUHÁZ 

   GRÉTA GARDRÓB PLUS SIZE FEHÉRNEMŰ WEBÁRUHÁZ