Harisnya

Vess egy pillantást a Gréta Gardrób új harisnya kollekciójának legfrissebb darabjaira. Alkalmi, virágmintáscsíkoskockásállatmintás, csipke és egyszínű harisnya tökéletes szinekben az új megjelenésedhez. Színes harisnyáink közül is kedvedre válogathatsz. NŐI PLUS SIZE RUHA WEBÁRUHÁZUNKBÓL  segítünk megtalálni a stílusodat.  Ruhához, szoknyához, rövidnadrághoz ősztöl-tavaszig feldobja a szettedet. A GRÉTA GARDRÓBBAN minőségi molett harisnya található, hiszen teltkarcsúként nagyon nehéz divatosan öltözködni.  A GRÉTA GARDRÓB NŐI PLUS SIZE RUHA WEBÁRUHÁZBAN megtalálod a legkényelmesebb harisnyáidat. Minden molett nő gardróbjában kell lennie legalább egy olyan harisnyának, amelyet ha felölt, minden szem rászegeződik a különleges alkalomkor.

NŐI HARISNYA WEBÁRUHÁZUNKBAN kizárólag minőségi LEMILLA, BARONES, DORINA, LUCIFER, J.PRESS, POPPY, AURA VIA készítők HARISNYÁIT találod.

Stílusos. Hatalmas kínálat. Ellenőrzött minőség! Kiváló ár! 

  • Kérek mindenkit, hogy a cm-es pontossággal lemért mérettáblázatot a méretválasztásnál szíveskedjen figyelembe venni!!!!!!!
    Köszönettel: GRÉTA GARDRÓB
 

Alapvető ruhadarabokat mindig nagyobb körültekintéssel vásárolunk. Így van ez a harisnya esetében is, ahol célszerű több szempontot figyelembe venni a választásnál. Fontos, hogy alkalomhoz, cselekvéshez megfelelő harisnyában készüljünk, mert egy rosszul kiválasztott harisnya miatt a komfortérzetünk jelentősen romolhat a viselés teljes időtartama alatt.

Gréta Gardrób PLUS SIZE NŐI WEBÁRUHÁZ abban tud segíteni Neked, hogy felfedezd a benned rejlő igazi vadító NŐT, mert minden hölgy megérdelmi azt, hogy igazi vadító nőnek érezhesse önmagát, ehhez pedig szükséged lesz pár olyan harisnyára, amiben dögösnek érezheted magadat. Épísd be a kontrasztot a ruhatáradba! Ezek a harisnyák megállják a helyüket bárhol, hiszen kényelmes kiadásaban készültek, így biztosan Magadra hívod a figyelmet.