Melltartó

A Gréta Gardróbban csodás melltartóink közül válogathatsz kedvedre. Mindennapi viselet nélkülözhetetlen kelléke a női melltartó. Csipkés, csipkerátétes, elöl kapcsos, egyszínű, mintás melltartók nagy választékban a GRÉTA GARDRÓB FEHÉRNEMŰ WEBÁRUHÁZBAN. A kivehető vagy bevarott push-up-nak köszönhetően a keblek nagyobbnak, formásabbnak fognak tünni. Az össszes kollekciónk új, fehérneműink pedig nagyon érzékenyek és finomak a nők igényeire. Érzéki, mert a modern fehérneműk viselése során minden hölgyet a legelőnyösebb oldalról mutatja be. 

Megbízható webáruház, hetente megújuló kínálat.

Stílusos. Hatalmas kínálat. Ellenőrzött minőség! Kiváló ár!

 Lepd meg magad a Gréta Gardrób MELLTARTÓIVAL.

 • Kérek mindenkit, hogy a cm-es pontossággal lemért mérettáblázatot a méretválasztásnál szíveskedjen figyelembe venni!!!!!!!
  Köszönettel: GRÉTA GARDRÓB
 

Ha divatos és egyedi,prémium minőségű női fehérneműt keresel, webáruházunkban biztosan meg fogod találni azt, ami elnyeri a tetszésedet! Elegáns, vagy hétköznapi - egyszerű, vagy éppen mintás: választékunkban megtalálod. Gondoltunk a teltebb hölgyekre is, kedvükre válogathatnak a minőségi darabok között.

Fedezd fel az idomaidat kiemelő termékeket,  hogy még csábítóbb lehess, mint eddig bármikor. A fehérnemű a nők mindennapjainak szerves része, így különösen fontos, hogy minél kényelmesebb legyen. Webáruházunkban a molett hölgyek is találnak nagyméretű melltartót, vastagabb vállpánttal.

Itt megtalálhatjátok a valóban fiatalos, nagyobb méretű plus size melltartók óriási választékban.

Itt megtalálhatjátok a valóban fiatalos, női méretű-női melltartók óriási választékban.

  Gréta Gardrób PLUS SIZE WEBÁRUHÁZ abban tud segíteni Neked, hogy felfedezd a benned rejlő igazi vadító NŐT, mert minden hölgy megérdelmi azt, hogy igazi vadító nőnek érezhesse önmagát, ehhez pedig szükséged lesz pár olyan ruhadarabra, amiben dögösnek érezheted magadat. Épísd be a kontrasztot a ruhatáradba! Ezek a PLUS SIZE FEHÉRNEMŰK, NŐI FEHÉRNEMŰK megállják a helyüket a munkahelyeden vagy alkalmakkor is. Megmutatjuk a duci hölgyeknek, hogy van élet az S-es méretek után is!!! LÉGY ELLENÁLLHATATLAN PLUS SIZE-ként!!!

   GRÉTA GARDRÓB NŐI FEHÉRNEMŰ WEBÁRUHÁZ

   GRÉTA GARDRÓB PLUS SIZE FEHÉRNEMŰ WEBÁRUHÁZ