Melltartó

A Gréta Gardróbban csodás melltartóink közül válogathatsz kedvedre. Mindennapi viselet nélkülözhetetlen kelléke a női melltartó. Csipkés, csipkerátétes, elöl kapcsos, egyszínű, mintás melltartók nagy választékban a GRÉTA GARDRÓB FEHÉRNEMŰ WEBÁRUHÁZBAN. A kivehető vagy bevarott push-up-nak köszönhetően a keblek nagyobbnak, formásabbnak fognak tünni. Az össszes kollekciónk új, fehérneműink pedig nagyon érzékenyek és finomak a nők igényeire. Érzéki, mert a modern fehérneműk viselése során minden hölgyet a legelőnyösebb oldalról mutatja be. 

Megbízható webáruház, hetente megújuló kínálat.

NŐI FEHÉRNEMŰ WEBÁRUHÁZUNKBAN kizárólag minőségi LEMILLA, BARONES, DORINA, LUCIFER, J.PRESS, POPPY készítők MELLTARTÓIT találod.

Stílusos. Hatalmas kínálat. Ellenőrzött minőség! Kiváló ár!

 Lepd meg magad a Gréta Gardrób MELLTARTÓIVAL.

 • Kérek mindenkit, hogy a cm-es pontossággal lemért mérettáblázatot a méretválasztásnál szíveskedjen figyelembe venni!!!!!!!
  Köszönettel: GRÉTA GARDRÓB
 

Ha divatos és egyedi,prémium minőségű női fehérneműt keresel, webáruházunkban biztosan meg fogod találni azt, ami elnyeri a tetszésedet! Elegáns, vagy hétköznapi - egyszerű, vagy éppen mintás: választékunkban megtalálod. Gondoltunk a teltebb hölgyekre is, kedvükre válogathatnak a minőségi darabok között.

Fedezd fel az idomaidat kiemelő termékeket,  hogy még csábítóbb lehess, mint eddig bármikor. A fehérnemű a nők mindennapjainak szerves része, így különösen fontos, hogy minél kényelmesebb legyen. Webáruházunkban a molett hölgyek is találnak nagyméretű melltartót, vastagabb vállpánttal.

Itt megtalálhatjátok a valóban fiatalos, nagyobb méretű plus size melltartók óriási választékban.

Itt megtalálhatjátok a valóban fiatalos, női méretű-női melltartók óriási választékban.

  Gréta Gardrób PLUS SIZE WEBÁRUHÁZ abban tud segíteni Neked, hogy felfedezd a benned rejlő igazi vadító NŐT, mert minden hölgy megérdelmi azt, hogy igazi vadító nőnek érezhesse önmagát, ehhez pedig szükséged lesz pár olyan ruhadarabra, amiben dögösnek érezheted magadat. Épísd be a kontrasztot a ruhatáradba! Ezek a PLUS SIZE FEHÉRNEMŰK, NŐI FEHÉRNEMŰK megállják a helyüket a munkahelyeden vagy alkalmakkor is. Megmutatjuk a duci hölgyeknek, hogy van élet az S-es méretek után is!!! LÉGY ELLENÁLLHATATLAN PLUS SIZE-ként!!! Lemilla prémium kategóriás termékeink vannak!

   GRÉTA GARDRÓB NŐI FEHÉRNEMŰ WEBÁRUHÁZ

   GRÉTA GARDRÓB PLUS SIZE FEHÉRNEMŰ WEBÁRUHÁZ