Zokni

Vess egy pillantást a Gréta Gardrób új zokni kollekciójának legfrissebb darabjaira. Egyszínű,  színes,virágmintáscsíkoskockásállatmintás, csipke zokni tökéletes szinekben az új megjelenésedhez. Bokazokni, titokzokni, combzokni, térdzoknijaink közül is kedvedre válogathatsz. NŐI PLUS SIZE RUHA WEBÁRUHÁZUNKBÓL  segítünk megtalálni a stílusodat. A GRÉTA GARDRÓBBAN minőségi zoknik találhatóak.  A GRÉTA GARDRÓB NŐI PLUS SIZE RUHA WEBÁRUHÁZBAN megtalálod a legkényelmesebb zoknidat.

NŐI ZOKNI WEBÁRUHÁZUNKBAN kizárólag minőségi LEMILLA, BARONES, DORINA, LUCIFER, J.PRESS, POPPY, AURA VIA készítők ZOKNIJAIT találod.

Stílusos. Hatalmas kínálat. Ellenőrzött minőség! Kiváló ár! 

  • Kérek mindenkit, hogy a cm-es pontossággal lemért mérettáblázatot a méretválasztásnál szíveskedjen figyelembe venni!!!!!!!
    Köszönettel: GRÉTA GARDRÓB

Alapvető ruhadarabokat mindig nagyobb körültekintéssel vásárolunk. Így van ez a zokni esetében is, ahol célszerű több szempontot figyelembe venni a választásnál. Fontos, hogy alkalomhoz, cselekvéshez megfelelő zokniban készüljünk, mert egy rosszul kiválasztott zokni miatt a komfortérzetünk jelentősen romolhat a viselés teljes időtartama alatt.