Blog

Ezektől érzed magad ragyogó nőnek karácsonykor!

Atyi Gréta
Atyi Gréta
2020.12.08 16:42
Ezektől érzed magad ragyogó nőnek karácsonykor!

A férfiak soha nem fogják megérteni, hogy nekünk nőknek mindig kell egy kis frissítés, egy kevéske újdonság, egy más árnyalatú rúzs egy gretagardrob-ról beújított szexi bugyi vagy tunika, egy make up készlet, egy higlighter…. napestig lehetne sorolni mi ahhoz, hogy ragyogó nőnek érezzük magunkat. Például karácsonykor. Most összegyűjtöttünk néhány extra fontos kiegészítőt, amivel felturbőzhatod a nőiességedet.

A karácsony árnyékában

Sok férfi nem érti, hogy egy – igazi – nőnek milyen sokat kell készülnie karácsonyra és ez milyen nehéz. Gondoljunk bele a parfümbe a ruhába, a karácsonyi teljes megjelenésünkbe, abba, hogy a megjelenés egyszerre legyen kényelmes, és hangulatos. Összegyűjtöttünk néhány jó tanácsot karácsonyra.

1: Előkarácsonyi ajándék, amivel magad leped meg

Fontos, hogy őszintén beszéljünk, tegyük hát meg. Amikor Jézuskaként járod a város szebbnél szebb, izgalmasabbnál izgalmasabb ajándékokért, akkor engedned kell a kísértésnek és nyugodtan magyarázd meg a pszichológiával. Máris mondjuk mire gondolunk. Ha egész nap másoknak vásárolsz ajándékot egyszerűen vágyni fogsz arra, hogy magadat is meglepd. És (de most tényleg) miért ne tennéd meg? Lepd meg magad egy karácsony ajándékkal, ami éppúgy lehet egy finom karamellás – karácsonyi – latte mint egy szuper – régóta vágyott – ajándék magadnak.

2: A szuper fehérnemű magabiztossá tesz

Nem tudjuk, hogy ebben a pillanatban – amikor ezeket a sorokat olvasod – milyen fehérnemű van rajtad (oké, írjuk le, hogy az a kérdés mennyire szexi és vállalható) de rengeteg tanulmány bizonyította, hogy ha „szexi és szép” fehérnemű van rajtad, akkor szexibb és magabiztosabb is vagy. Miért is ne lennél az? Válassz magadnak tőlünk egy szexi fehérneműt, és viseld, légy magabiztos akár most, akár karácsonykor: https://gretagardrob.hu/spl/129590/Fehernemu

3: Egy illat, ami lenyűgöz

Kristálytiszta. Vásárolj egy illatot, ami lenyűgöz, ami illik hozzád és a karácsonyhoz és addig ne használd. Egyrészt megérdemled másrészt szexivé varázsol majd, harmadrészt az agyad összeköti az emlékeket. (És egy kicsit feldobod vele a leckét azoknak kik éppen egy parfümöt akartak neked venni)

4: Egy karácsonyi szett

Nők vagyunk, semmi kedvünk felvenni ugyanazt a szettet a karácsony asztalhoz, a karácsonyi vendégségekhez, mint amit tavaly, vagy amit tavaly előtt. Szóval megérdemlünk egy karácsonyi szettet és az szinte mindegy is, hogy az egy bőr hatású leggings (https://gretagardrob.hu/Borhatasu-leggings-oldalan-fuzo), egy egyszínű elegáns ruha (ezeket linkeljétek: https://gretagardrob.hu/spd/84044/Egyszinu-dereknal-megkotheto-ruha) vagy egy laza pulóver (https://gretagardrob.hu/Kamzsas-nyaku-hosszitott-zsebes-pulover). Lényeg, hogy újdonság legyen, hogy jól álljon, úgyhogy még karácsony előtt rendeld meg.

4+1 Amit ne tégy

Ne legyél Márk Dársziné. Szóval (hacsak nincs rengeteg felesleges pénzed) mi nem javasoljuk a rénszarvasos pólót, az angyalkás akármiket, a hohohohoooo feliratú piros pulcsikat. Egyrészt azért nem mert tényleg egyszer tudod felvenni, másrészt ennél komolyabb vagy, ez nem nőies harmadrészt pedig (őszintén) mi értelme van stílustalannak lenni karácsonykor, ahelyett, hogy stílusos légy?

Kattints, további ötletekért ide: https://gretagardrob.hu/