Plus size, nagyméretű melltartó

Vess egy pillantást a Gréta Gardrób PLUS SIZE MELLTARTÓIRA, PLUS SIZE FEHÉRNEMŰK széles választéka vár rád!  A molett hölgyeknek is jár a gyönyörű és kényelmes melltartó. A nagyméretű melltartók  egészen más "feladatot" látnak el, és más felépítésűek, mint kisebb méretű társaik. A PLUS SIZE MELLTARTÓK megvastagított, széles, ám mérettartó vállpántokkal készülnek, így kimondottan  jobban bírják a terhelést, és ezáltal tovább hordhatjuk. Csipkés, csipkerátétes, egyszínű, mintás melltartók nagy választékban a GRÉTA GARDRÓB PLUS SIZE FEHÉRNEMŰ WEBÁRUHÁZBAN. Gondoltunk a teltebb hölgyekre is, kedvükre válogathatnak a minőségi darabok között.

GRÉTA GARDRÓB PLUS SIZE FEHÉRNEMŰ WEBÁRUHÁZ

GRÉTA GARDRÓB PLUS SIZE MELLTARTÓ

NŐI PLUS SIZE FEHÉRNEMŰ WEBÁRUHÁZUNKBAN kizárólag minőségi LEMILLA, BARONES, DORINA, LUCIFER, J.PRESS, POPPY készítők NAGYMÉRETŰ MELLTARTÓIT találod.

Megbízható webáruház, hetente megújuló kínálat.

Stílusos. Hatalmas kínálat. Ellenőrzött minőség! Kiváló ár! Csere-és pénzvisszafizetési garancia!!

Lepd meg magad a Gréta Gardrób PLUS SIZE MELLTARTÓIVAL, kedvező árakon!! Kérek mindenkit, hogy a cm-es pontossággal lemért mérettáblázatot a méretválasztásnál szíveskedjen figyelembe venni!!!!!!!

Köszönettel:GRÉTA GARDRÓB

 

Ha divatos és egyedi, prémium minőségű PLUS SIZE MELLTARTÓT keresel, webáruházunkban biztosan meg fogod találni azt, ami elnyeri a tetszésedet! Elegáns, vagy hétköznapi - egyszerű, vagy éppen mintás: választékunkban megtalálod. Gondoltunk a teltebb hölgyekre is, kedvükre válogathatnak a minőségi darabok között. PLUS SIZE FEHÉRNEMŰINKET úgy válogattuk össze, hogy kényelmes viseletet biztosítsanak a molett hölgyeknek.

Fedezd fel az idomaidat kiemelő termékeket,  hogy még csábítóbb lehess, mint eddig bármikor. A fehérnemű a nők mindennapjainak szerves része, így különösen fontos, hogy minél kényelmesebb legyen. Webáruházunkban a molett hölgyek is találnak nagyméretű melltartót, vastagabb vállpánttal, így jól bírják a terhelést. Lemilla, Lynvy prémium kategóriás termékeink vannak!

Itt megtalálhatjátok a valóban fiatalos, nagyobb méretű plus size melltartók óriási választékban. Lemilla prémium kategóriás termékeink vannak!

GRÉTA GARDRÓB PLUS SIZE FEHÉRNEMŰ WEBÁRUHÁZ

GRÉTA GARDRÓB PLUS SIZE MELLTARTÓ