Plus size, nagyméretű melltartó

Vess egy pillantást a Gréta Gardrób PLUS SIZE MELLTARTÓIRA, PLUS SIZE FEHÉRNEMŰK széles választéka vár rád!  A molett hölgyeknek is jár a gyönyörű és kényelmes melltartó. A nagyméretű melltartók  egészen más "feladatot" látnak el, és más felépítésűek, mint kisebb méretű társaik. A PLUS SIZE MELLTARTÓK megvastagított, széles, ám mérettartó vállpántokkal készülnek, így kimondottan  jobban bírják a terhelést, és ezáltal tovább hordhatjuk. Csipkés, csipkerátétes, egyszínű, mintás melltartók nagy választékban a GRÉTA GARDRÓB PLUS SIZE FEHÉRNEMŰ WEBÁRUHÁZBAN. Gondoltunk a teltebb hölgyekre is, kedvükre válogathatnak a minőségi darabok között.

GRÉTA GARDRÓB PLUS SIZE FEHÉRNEMŰ WEBÁRUHÁZ

GRÉTA GARDRÓB PLUS SIZE MELLTARTÓ

Megbízható webáruház, hetente megújuló kínálat.

Stílusos. Hatalmas kínálat. Ellenőrzött minőség! Kiváló ár! Csere-és pénzvisszafizetési garancia!!

Lepd meg magad a Gréta Gardrób PLUS SIZE MELLTARTÓIVAL, kedvező árakon!! Kérek mindenkit, hogy a cm-es pontossággal lemért mérettáblázatot a méretválasztásnál szíveskedjen figyelembe venni!!!!!!!

Köszönettel:GRÉTA GARDRÓB

 

Ha divatos és egyedi, prémium minőségű PLUS SIZE MELLTARTÓT keresel, webáruházunkban biztosan meg fogod találni azt, ami elnyeri a tetszésedet! Elegáns, vagy hétköznapi - egyszerű, vagy éppen mintás: választékunkban megtalálod. Gondoltunk a teltebb hölgyekre is, kedvükre válogathatnak a minőségi darabok között. PLUS SIZE FEHÉRNEMŰINKET úgy válogattuk össze, hogy kényelmes viseletet biztosítsanak a molett hölgyeknek.

Fedezd fel az idomaidat kiemelő termékeket,  hogy még csábítóbb lehess, mint eddig bármikor. A fehérnemű a nők mindennapjainak szerves része, így különösen fontos, hogy minél kényelmesebb legyen. Webáruházunkban a molett hölgyek is találnak nagyméretű melltartót, vastagabb vállpánttal, így jól bírják a terhelést.

Itt megtalálhatjátok a valóban fiatalos, nagyobb méretű plus size melltartók óriási választékban.

GRÉTA GARDRÓB PLUS SIZE FEHÉRNEMŰ WEBÁRUHÁZ

GRÉTA GARDRÓB PLUS SIZE MELLTARTÓ