Plus size harisnyanadrág

Vess egy pillantást a Gréta Gardrób új plus size harisnya kollekciójának legfrissebb darabjaira.  Minden molett nő gardróbjában kell lennie legalább egy olyan harisnyának, amelyet ha felölt, minden szem rászegeződik a különleges alkalomkor.

NŐI HARISNYA WEBÁRUHÁZUNKBAN kizárólag minőségi LEMILLA, BARONES, DORINA, LUCIFER, J.PRESS, POPPY, AURA VIA, TERRI készítők HARISNYÁIT találod.

Stílusos. Hatalmas kínálat. Ellenőrzött minőség! Kiváló ár! 

  • Kérek mindenkit, hogy a cm-es pontossággal lemért mérettáblázatot a méretválasztásnál szíveskedjen figyelembe venni!!!!!!!
    Köszönettel: GRÉTA GARDRÓB

GRÉTA GARDRÓB NŐI PLUS SIZE WEBÁRUHÁZBAN megtalálod a legkényelmesebb női plus size harisnyáidat.

Alapvető ruhadarabokat mindig nagyobb körültekintéssel vásárolunk. Így van ez a plus size harisnya esetében is, ahol célszerű több szempontot figyelembe venni a választásnál. Fontos, hogy alkalomhoz, cselekvéshez megfelelő harisnyában készüljünk, mert egy rosszul kiválasztott harisnya miatt a komfortérzetünk jelentősen romolhat a viselés teljes időtartama alatt.

Gréta Gardrób PLUS SIZE NŐI WEBÁRUHÁZ abban tud segíteni Neked, hogy felfedezd a benned rejlő igazi vadító NŐT, mert minden hölgy megérdelmi azt, hogy igazi vadító nőnek érezhesse önmagát, ehhez pedig szükséged lesz pár olyan harisnyára, amiben dögösnek érezheted magadat. Épísd be a kontrasztot a ruhatáradba! Ezek a plus size harisnyák megállják a helyüket bárhol, hiszen kényelmes kiadásaban készültek, így biztosan Magadra hívod a figyelmet.

Alkalmi, virágmintáscsíkoskockásállatmintás, csipke és egyszínű harisnya tökéletes szinekben az új megjelenésedhez. Színes harisnyáink közül is kedvedre válogathatsz. NŐI PLUS SIZE RUHA WEBÁRUHÁZUNKBÓL  segítünk megtalálni a stílusodat.  Ruhához, szoknyához, rövidnadrághoz ősztöl-tavaszig feldobja a szettedet. A GRÉTA GARDRÓBBAN minőségi molett harisnya található, hiszen teltkarcsúként nagyon nehéz divatosan öltözködni.  A GRÉTA GARDRÓB NŐI PLUS SIZE RUHA WEBÁRUHÁZBAN megtalálod a legkényelmesebb molett harisnyáidat.