Felsők

Vess egy pillantást Gréta Gardrób új kollegciójának legfrissebb női vékony és vastag felsőireVirágmintásátlapolt,csónaknyakú, V-kivágású, csíkoskockásegyszínű felső tökéletes szinekben az új megjelenésedhez.

Női felsők bő választékát kínálja női webáruházunk. 

Gréta Gardrób női webáruházunkban felsők többféle stílusban, színben és méretben rendelhetők, melyek egytől-egyig minőségi darabok. Ha ezekből a női felsőkből rendelsz, biztosan mindegyik darab fantasztikusan fog állni.

NŐI WEBÁRUHÁZUNKBAN kizárólag minőségi termékeket találsz.

Stílusos. Hatalmas kínálat. Ellenőrzött minőség! Kiváló ár!

  • Kérek mindenkit, hogy a cm-es pontossággal lemért mérettáblázatot a méretválasztásnál szíveskedjen figyelembe venni!!!!!!!
    Köszönettel:GRÉTI
Tovább
 

Ha divatos és egyedi,prémium minőségű női felsőt keresel, webáruházunkban biztosan meg fogod találni azt, ami elnyeri a tetszésedet! Elegáns, vagy hétköznapi - egyszerű, vagy éppen mintás: választékunkban megtalálod.

Magyar, török, olasz varroda prémium kategóriás termékei, ha szereted a csinos és limitált darabokat, akkor ezeket imádni fogod. Mivel kevés darabszámba készült, így az utcán nem fog veled szembe jönni .Puha pamutviszkóz anyagú, nem gyűrődik, könnyű a viselete.

Gréta Gardrób WEBÁRUHÁZ abban tud segíteni Neked, hogy felfedezd a benned rejlő igazi vadító NŐT, mert minden hölgy megérdelmi azt, hogy igazi vadító nőnek érezhesse önmagát, ehhez pedig szükséged lesz pár olyan felsőre amiben dögösnek érezheted magadat. Épísd be a kontrasztot a ruhatáradba! Ezek a NŐI FELSŐK megállják a helyüket a munkahelyeden vagy alkalmakkor is. 

Tovább