Kardigán

Vess egy pillantást Gréta Gardrób új kollekciójának legfrissebb női rövid és hosszú kardigánjaira. Virágmintás női kardigáncsíkos női kardigánkockás női kardigánállatmintás női kardigán és egyszínű női kardigán tökéletes szinekben az új megjelenésedhez.

Női kardigánok bő választékát kínálja webáruházunk. 

NŐI RUHA WEBÁRUHÁZUNKBAN kizárólag minőségi  MIRAGE, BEAUTY FASHION, WANNABEE, EXTYN, JJBYO, ZITA, MISS BEAUTY, VERONA, YESTORY, DRESSBYRITUAL, RENSIX, LIVELLO DI VITA magyar készítők kardigánjait találod.

Gréta Gardrób női ruha webáruházunkban  női kardigánok többféle stílusban, színben és méretben rendelhetők, melyek egytől-egyig minőségi darabok. Ha ezekből a női kardigánokból rendelsz, biztosan mindegyik darab fantasztikusan fog állni.

 

Ha divatos és egyedi,prémium minőségű női kardigánt keresel, webáruházunkban biztosan meg fogod találni azt, ami elnyeri a tetszésedet! Elegáns, vagy hétköznapi - egyszerű, vagy éppen mintás: választékunkban megtalálod.

Magyar, török varroda prémium kategóriás termékei, ha szereted a csinos és limitált darabokat, akkor ezeket imádni fogod. Mivel kevés darabszámba készült, így az utcán nem fog veled szembe jönni .Puha anyagú, nem gyűrődik, könnyű a viselete.

  • 30 fokos vízben kézzel mosható!
  • Szárítógépben szárítani TILOS!
  • Fehéríteni szigorúan TILOS!