Plus size felső

Vess egy pillantást Gréta Gardrób új plus size kollekciójának legfrissebb női rövid és hosszú felsőireVirágmintáscsíkoskockásállatmintás és egyszínű tökéletes szinekben az új megjelenésedhez.

Női felsők bő választékát kínálja Gréta Gardrób webáruházunk. 

GRÉTA GARDRÓB NŐI PLUS SIZE WEBÁRUHÁZBAN megtalálod a legkényelmesebb női felsődet.

NŐI PLUS SIZE WEBÁRUHÁZUNKBAN kizárólag minőségi, magyar termékeket találsz.

Gréta Gardrób női webáruházunkban felsők többféle stílusban, színben és méretben rendelhetők, melyek egytől-egyig minőségi darabok. Ha ezekből a női felsőkből rendelsz, biztosan mindegyik darab fantasztikusan fog állni.

Stílusos. Hatalmas kínálat. Ellenőrzött minőség! Kiváló ár!

  • Kérek mindenkit, hogy a cm-es pontossággal lemért mérettáblázatot a méretválasztásnál szíveskedjen figyelembe venni!!!!!!!
    Köszönettel: GRÉTA GARDRÓB
 

Ha divatos és egyedi,prémium minőségű molett felsőt keresel, webáruházunkban biztosan meg fogod találni azt, ami elnyeri a tetszésedet! Elegáns, vagy hétköznapi - egyszerű, vagy éppen mintás: választékunkban megtalálod.

Gréta Gardrób PLUS SIZE WEBÁRUHÁZ abban tud segíteni Neked, hogy felfedezd a benned rejlő igazi vadító NŐT, mert minden hölgy megérdelmi azt, hogy igazi vadító nőnek érezhesse önmagát, ehhez pedig szükséged lesz pár olyan ruhadarabra, amiben dögösnek érezheted magadat. Épísd be a kontrasztot a ruhatáradba! Ezek a PLUS SIZE FELSŐK megállják a helyüket a munkahelyeden vagy alkalmakkor is. Megmutatjuk a duci hölgyeknek, hogy van élet az S-es méretek után is!!! LÉGY ELLENÁLLHATATLAN PLUS SIZE-ként!!!