Plus size ing

Vess egy pillantást plus size ingeinkre, bő választékot kínál webáruházunk. Plus size ingek széles választékából kedvedre válogathatsz. Egy ing vagy blúz kiváló választás lehet céges öltözékként, illetve otthoni és utcai használatra is. A szabásuk és az anyaguk nemcsak a kényelemről, hanem a tökéletes szellőzésről és az izzadság párologtatásáról is gondoskodik .. Puha és rugalmas anyag, ám kicsi a szakítószilárdsága. 

Gréta Gardrób molett webáruházunkban plus size ingek többféle stílusban, színben és méretben rendelhetők, melyek egytől-egyig minőségi darabok. Ha ezekből a plus size ingekből rendelsz, biztosan mindegyik darab fantasztikusan fog állni.

NŐI PLUS SIZE RUHA WEBÁRUHÁZUNKBAN kizárólag minőségi,FASHION BY NONO, MIRAGE, BEAUTY FASHION, WANNABEE, EXTYN, JJBYO, ZITA, MISS BEAUTY, LIVELLO DI VITA magyar készítők molett ruháit találod.

Stílusos. Hatalmas kínálat. Ellenőrzött minőség! Kiváló ár!

  • Kérek mindenkit, hogy a cm-es pontossággal lemért mérettáblázatot a méretválasztásnál szíveskedjen figyelembe venni!!!!!!!
    Köszönettel:GRÉTA GARDRÓB
 

Ha divatos és egyedi,prémium minőségű molett inget keresel, webáruházunkban biztosan meg fogod találni azt, ami elnyeri a tetszésedet! Elegáns, vagy hétköznapi - egyszerű, vagy éppen mintás: választékunkban megtalálod.

Gréta Gardrób PLUS SIZE WEBÁRUHÁZ abban tud segíteni Neked, hogy felfedezd a benned rejlő igazi vadító NŐT, mert minden hölgy megérdelmi azt, hogy igazi vadító nőnek érezhesse önmagát, ehhez pedig szükséged lesz pár olyan ruhadarabra, amiben dögösnek érezheted magadat. Épísd be a kontrasztot a ruhatáradba! Ezek a PLUS SIZE INGEK megállják a helyüket a munkahelyeden vagy alkalmakkor is. Megmutatjuk a duci hölgyeknek, hogy van élet az S-es méretek után is!!! LÉGY ELLENÁLLHATATLAN PLUS SIZE-ként!!!