Plus size ruha

Vess egy pillantást a Gréta Gardrób új plus size ruha kollekciójának legfrissebb női rövid és hosszú ruháira. Alkalmi, virágmintás, csíkos, kockás, állatmintás és egyszínű plus size ruha tökéletes szinekben az új megjelenésedhez. Csipkés alkalmi molett ruháink közül is kedvedre válogathatsz. NŐI PLUS SIZE WEBSHOPUNKBÓL  segítünk megtalálni a stílusodat. A GRÉTA GARDRÓBBAN minőségi molett divat ruha található, hiszen teltkarcsúként nagyon nehéz divatosan öltözködni.  A GRÉTA GARDRÓB NŐI PLUS SIZE WEBÁRUHÁZBAN megtalálod a legkényelmesebb női ruháidat.

NŐI PLUS SIZE WEBÁRUHÁZUNKBAN kizárólag minőségi, magyar molett ruhát találsz.

Stílusos. Hatalmas kínálat. Ellenőrzött minőség! Kiváló ár! 

  • Kérek mindenkit, hogy a cm-es pontossággal lemért mérettáblázatot a méretválasztásnál szíveskedjen figyelembe venni!!!!!!!
    Köszönettel: GRÉTA GARDRÓB
Tovább
 

Ha divatos és egyedi, prémium minőségű molett női ruhát keresel, a GRÉTA GARDRÓB PLUS SIZE NŐI WEBÁRUHÁZBAN biztosan meg fogod találni azt, ami elnyeri a tetszésedet! Elegáns, vagy hétköznapi, egyszerű, vagy éppen mintás választékunkban megtalálod.

Alapvető ruhadarabokat mindig nagyobb körültekintéssel vásárolunk. Így van ez a ruha esetében is, ahol célszerű több szempontot figyelembe venni a választásnál. Fontos, hogy alkalomhoz, cselekvéshez megfelelő ruhában készüljünk, mert egy rosszul kiválasztott ruha miatt a komfortérzetünk jelentősen romolhat a viselés teljes időtartama alatt.

Gréta Gardrób PLUS SIZE WEBÁRUHÁZ abban tud segíteni Neked, hogy felfedezd a benned rejlő igazi vadító NŐT, mert minden hölgy megérdelmi azt, hogy igazi vadító nőnek érezhesse önmagát, ehhez pedig szükséged lesz pár olyan ruhadarabra, amiben dögösnek érezheted magadat. Épísd be a kontrasztot a ruhatáradba! Ezek a PLUS SIZE RUHÁK megállják a helyüket a munkahelyeden vagy alkalmakkor is. Megmutatjuk a duci hölgyeknek, hogy van élet az S-es méretek után is!!! LÉGY ELLENÁLLHATATLAN PLUS SIZE-ként!!!

Tovább