Plus size tunika

Vess egy pillantást Gréta Gardrób új plus size tunika kollekciójának legfrissebb női rövid és hosszú tunikáira. Virágmintás, csíkos, kockás, állatmintás és egyszínű , szexi pánt nélküli plus size tunikák tökéletes szinekben az új megjelenésedhez. Hordható egy leggings-szel, nadrággal, farmerral, de akár önmagában is tökéletesen megállja a helyét. NŐI PLUS SIZE RUHA WEBÁRUHÁZUNKBÓL  segítünk megtalálni a stílusodat. A GRÉTA GARDRÓBBAN minőségi molett tunika található.  Teltkarcsúként nagyon nehéz divatosan öltözködni, de Mi ebben segítünk Neked.

Plus size tunikák bő választékát kínálja webáruházunk. 

NŐI PLUS SIZE RUHA WEBÁRUHÁZUNKBAN kizárólag minőségi FASHION BY NONO, MIRAGE, BEAUTY FASHION, WANNABEE, EXTYN, JJBYO, ZITA, MISS BEAUTY, LIVELLO DI VITA magyar készítők molett ruháit találod.

Gréta Gardrób női webáruházunkban molett tunikák többféle stílusban, színben és méretben rendelhetők, melyek egytől-egyig minőségi darabok. Ha ezekből a plus size tunikákból rendelsz, biztosan mindegyik darab fantasztikusan fog állni.

ÚJ
Raktáron
Kedvencekhez
Ani tunika, L-3 XL-ig
6 990 Ft
RRP: 7 990 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Összehasonlítás
ÚJ
Raktáron
Kedvencekhez
Ani tunika, L-3 XL-ig
Ani tunika, L-3 XL-ig
6 990 Ft
RRP: 7 990 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Összehasonlítás
 

Ha divatos és egyedi, prémium minőségű molett női tunikát keresel, a GRÉTA GARDRÓB PLUS SIZE NŐI RUHA WEBÁRUHÁZBAN biztosan meg fogod találni azt, ami elnyeri a tetszésedet! Elegáns, vagy hétköznapi, egyszerű, vagy éppen mintás választékunkban megtalálod.

Alapvető ruhadarabokat mindig nagyobb körültekintéssel vásárolunk. Így van ez a ruha, tunika, nadrág esetében is, ahol célszerű több szempontot figyelembe venni a választásnál. Fontos, hogy alkalomhoz, cselekvéshez megfelelő ruhában készüljünk, mert egy rosszul kiválasztott ruha miatt a komfortérzetünk jelentősen romolhat a viselés teljes időtartama alatt.

Gréta Gardrób PLUS SIZE NŐI WEBÁRUHÁZ abban tud segíteni Neked, hogy felfedezd a benned rejlő igazi vadító NŐT, mert minden hölgy megérdelmi azt, hogy igazi vadító nőnek érezhesse önmagát, ehhez pedig szükséged lesz pár olyan ruhadarabra, amiben dögösnek érezheted magadat. Épísd be a kontrasztot a ruhatáradba! Ezek a PLUS SIZE TUNIKÁK megállják a helyüket a munkahelyeden vagy alkalmakkor is. Megmutatjuk a duci hölgyeknek, hogy van élet az S-es méretek után is!!!  LÉGY ELLENÁLLHATATLAN PLUS SIZE-ként!!!