Plus size nadrág

Plus size nadrágok új kollekciója a Gréta Gardróbnál.  Oldalzsebes, melegítő, harangfazonú, legging, farmernadrág amelyekre mindenképp szükséged van, és amelyek azonnal a kedvenceiddé válhatnak. A farmernadrág egy örök divat marad, így nem hiányozik egy gardróbszekrényből sem. A leggingsek pedig megmutatják az igazi nőiességedet is, egy rendkívül csinos tunikával tökéletes választásod lesz. Válogass széles választékunkból NŐI PLUS SIZE WEBSHOPUNKBÓL, mi segítünk megtalálni a stílusodat. Alapvető ruhadarabokat mindig nagyobb körültekintéssel vásárolunk. Így van ez a nadrág esetében is, ahol célszerű több szempontot figyelembe venni a választásnál. Fontos, hogy alkalomhoz, cselekvéshez megfelelő nadrágban készüljünk, mert egy rosszul kiválasztott nadrág miatt a komfortérzetünk jelentősen romolhat a viselés teljes időtartama alatt. A GRÉTA GARDRÓB NŐI PLUS SIZE WEBÁRUHÁZBAN megtalálod a legkényelmesebb női nadrágodat, leggingsedet.

NŐI PLUS SIZE RUHA WEBÁRUHÁZUNKBAN kizárólag minőségi FASHION BY NONO, MIRAGE, BEAUTY FASHION, WANNABEE, EXTYN, JJBYO, ZITA, MISS BEAUTY, LIVELLO DI VITA magyar készítők molett ruháit találod.

Stílusos. Hatalmas kínálat. Ellenőrzött minőség! Kiváló ár!

  • Kérek mindenkit, hogy a cm-es pontossággal lemért mérettáblázatot a méretválasztásnál szíveskedjen figyelembe venni!!!!!!!
    Köszönettel: GRÉTA GARDRÓB

Hírlevélre feliratkozó vásárlóink elsőként értesülhetnek legújabb termékeink érkezéséről!  Megbízható webáruház, hetente megújuló kínálat!

Látogass el valamelyik oldalunk egyikére, ahol sok-sok meglepetés egyike vár!

Kellemes vásárlást kíván a GRÉTA GARDRÓB csapata! 

ÚJ
Raktáron
Kedvencekhez
Anna leggings, S-6XL-ig
Anna leggings, S-6XL-ig
14 990 Ft
RRP: 18 990 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Összehasonlítás
ÚJ
Raktáron
Kedvencekhez
14 990 Ft
RRP: 18 990 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Összehasonlítás
 

Milyen anyagból készülnek a nadrágok?

  • Pamut: bőrbarát, így nagyon kényelmes viselet lehet. Sportoláshoz szívből ajánlom.
  • Farmer: kényelmes  mindennapi viselet, trendi, divatos viselet.
  • Vászon: lenből készül, vékony, könnyű viselet főként nyáron. 
  • Bőrhatású nadrág: tredi, divatos, puha tapintású,közkedvelt darab. Készülhet vékony béléssel is, télen meleg viselet.

Ha divatos és egyedi,prémium minőségű női nadrágot  keresel, PLUS SIZE webáruházunkban biztosan meg fogod találni azt, ami elnyeri a tetszésedet! Elegáns, vagy hétköznapi - egyszerű, vagy éppen mintás: választékunkban megtalálod.

Gréta Gardrób PLUS SIZE WEBÁRUHÁZ abban tud segíteni Neked, hogy felfedezd a benned rejlő igazi vadító NŐT, mert minden hölgy megérdelmi azt, hogy igazi vadító nőnek érezhesse önmagát, ehhez pedig szükséged lesz pár olyan ruhadarabra, amiben dögösnek érezheted magadat. Épísd be a kontrasztot a ruhatáradba! Ezek a PLUS SIZE NADRÁGOK megállják a helyüket a munkahelyeden vagy alkalmakkor is. Megmutatjuk a duci hölgyeknek hogy van élet az S-es méretek után is.