Latex (gumi) lufi

Vess egy pillantást a Gréta Gardrób új latex (gumi) lufi kollekciójának legfrissebb termékeire. Mindegy hogy születésnap, névnap, esküvő, gyerek parti, ballagás a jeles alkalomra Nálunk széles választékban találsz a számodra megfelelő lufit. Egyszínű, színes, betűs, számos, mesefigurás, világítós a tökéletes bulihoz.  Bármilyen party előkészülete sok szervezéssel és gonddal jár, de Nálunk mindent egy helyen megtalálsz, készüljetek Velünk valósítsátok meg az ünnepelt legbulisabb napját, Mi értetek vagyunk. Ebben a kategóriában kedvedre válogathatsz lánybúcsú lufi, születésnapos lufi, lány lufi, fiú lufi és hallowenes lufi, karácsonyi lufi, ballagási lufi közül. Ne feledkezz meg a party kellékeiről sem.  A Gréta Gardrób party kellék webáruházban megtalálod a legmenőbb eseményhez szükséges gumi lufikat, széles választék vár RÁD.

Latex lufijaink biológiailag lebomló anyagból készültek.

Megnyitottuk a másik webáruházunkat, a https://bulizzvelunk.hu/ (a link kattintható) ott több party termékekeket, kiegészítőket, lufikat, héliumokat, születésnapi-névnapi, esküvői, baby shower termékeket találatok.

Kellemes vásárlást kíván a Gréta Gardrób csapata! 

Fundrag, Ballon World Hungary, Qualatex cég lufijait forgalmazzuk.

Gréta Gardrób party kellék webáruházban kizárólag minőségi termékeket találsz.

Felfújatlanul szállítjuk! a lufikat!

A léggömb felfújásához kérjük, hogy használjon lufi-fújó pumpát, mert a léggömbök szájjal történő fújása balesetveszélyes!

Mert velünk minden buli felejthetetlenül végződik!

Stílusos. Hatalmas kínálat. Ellenőrzött minőség! Kiváló ár!